AAAAAAA!

Mistä tätä lunta (räntää) oikein tulee? Ei ainakaan saunalahelta. Nyt tarviin oikeesti sen "Ei tykkää" -napin sinne naamakirjaan. Mie haluun jo kesän! Talvi on just sieltä ja kevät vielä syvemmältä.

Mut asiaan. Eka päivä Nuorisotiedotuspiste Aaltosessa lähti käyntiin taistelemalla tulostimen kanssa pahoja Tittelit vaihtoon -papereita vastaan. Yritin tulostaa harjoittelusopimusta, mutta eihän siitä mitään tullu ensimmäisen tunnin aikana. Lopulta yksi paperi pujahti vihreiden seasta.

Käytiin Sannan kanssa vähän läpi, että millaset olis nää viis viikkoa, jokka oon täällä ja hyvin mielenkiintoiselta vaikuttaa. On tulossa vaikka ja mitä Äxönilloista Vappukapinaan. Eiköhän sitä jotain tekemistä siis keksi. Niin ja sitten olisi tietenkin ne koulusta saadut tehtävät, joista pitäiski alkaa valkkaa ne kuus, mitä teen.

Tässä kun odottelemma Lappian metallipuolen opiskelijoita, niin ajattelin vähän vielä kertoa iitestäni.

Oon siis Sonja. Alkujaan kotoisin Posiolta (Pentikin kotikunnasta, Korouoman ja Riisitunturin maisemista, Suuren Seikkailun lähtöpaikasta), mutta nyt oon asunu kohta kolme vuotta Torniossa.
Tornioon muutin, kun pääsin opiskelemaan Peröpohjolan Opistolle. Sieltä valmistuin viime keväänä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajaksi ja hain samantien Humanistiseen ammattikorkeakouluun samaan pihapiiriin.

Asumismuotoni tällä hetkellä koostuu kerrostalokaksiosta, poikaystävästä ja koirasta. Haaveilen vielä joskus asuvani omakotitalossa, jossa voisin pitää niin monta koiraa ja kissaa, ku vain haluan. Tää meidän koira on kutsumanimeltään Morty. Se taas tulee Lordi Voldemortista.. En siis yhtään ole Potter-fani. Muuten vain haaveilen huispauksesta ja syömisestä Vuotavassa Noidankattilassa ja vierailusta heinäkuussa avattavaan The Wizardin World of Harry Potter -teemapuistoon. Mut siis Morty. Se on ihan mahoton koira, välillä kauhee hirviö. Mulla kyllä riittää siitä puhuttavaa vaikka kuinka paljon, jos ei mistään muusta sitten.

Isona haluaisin tehdä joko nuorisotyötä tai... olla koulunkäyntiavustajana. Tykkään työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Tässä koulunkäynnin ohella vedän lapsille (4-7 vuotiaille ja 8-12 vuotiaille) teatterikerhoa ja se on ollu ainaki tähän mennessä tosi kivaa.

Mulla ei ole mitään varsinaista harrastusta, mitä tekisin säännöllisesti. Haluisin alkaa tanssimaan, mutta se on täällä niiiiin kallista, et ei köyhällä opiskelijalla ole varaa. Joten zumbat sun muut kyl löytyy kotoa koneelta, mutta yksi kotona keksii niin paljon "tärkeämpääkin" tekemistä, kuin zumbaaminen. Joten katson leffoja ja telkkaria (tämän hetken suosikki on Gilmoren tytöt, minkä kausia lainaan kaverilta), kuuntelen musiikkia, leikin Photoshopilla, rapsuttelen Mortya tai kulen kameran kans pihalla. Karaoke ja yleensäki laulaminen on kans kivaa, mut ei karaoken laulaminen yksin kotona oikein nappaa.. Tarviin sosiaalista elämää. On mulla toki nuita kavereitaki, mut niillä tuppaa pahasti olemaan aina jalat paketissa, niin niitten kans ollaanki sit vain sisätiloissa.

Mutta nyt kolisee siihen malliin portaissa, joten alan tästä lopettelee.

Heizzan!