Viimenen viikko Aaltosessa lähtee käyntiin. Äkkiä on menny kyl tää aika. Vastahan mie alotin ja nyt jo pitää lopettaa.
Mitäkä mie oon saanu aikaa tässä ajassa? Paljon. Julisteet, käsiohjelmat, haastattelut, leffa-analyysi, yhteisöviestintähommeli, paljon valokuvia..
Vielä edessä on Eu-päivän lehti-ilmoitusten kääntämisprosessi. Hui. En mie osaa ruotsia.
No osaan, mut aika kehnosti. Jag heter Sonja ja niin edelleen. Nii joo, ja käynhän mie viel ens viikolla videoimassa SpringBeatiä.

Viime viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina oli Matkalla Rajalla seurakuntatapahtuma. Se on ilmeisesti ihan vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään joka vuosi eri paikassa. Nuoria oli ilmoittautunu noin 150 esim. Pellosta, Ylitorniolta, Torniosta, Kemista ja Simosta. Lauantaina tapahtumassa oli mm. tällainen citysuunnistuksen tapainen rastiratahomma. Täällä oli yks rasti. Ryhmien tehtävänä oli ottaa ryhmästä kuvia, jotka kuvaa ryhmähenkeä. Niistä valittiin 5 kappaletta, jotka kopsattiin tietokoneelle ryhmän omaan kansioon. Sit ku tää homma oli ohi, Luskun kans tulostettiin jokaisen ryhmän kuvista kolme kivointa ja mie kävin laittaa ne lukion seinälle illaksi.


Illalla lukiolla esiinty Gospel-bändi Minea. Se oli hieno keikka. Tykkäsin kyl bändin musiikista, oli vähän sellasta Bass'n Helenin ja The Rainin tyyppistä. Sain niitten levynkin, ku nostin näpsäkästi käden ylös. Kuvia keikasta on muuten mun facebook profiilissa.

Nytten sitten ruotsintaa sitä tekstiä