Tuo lumi se ei vaan sula. Mie ajan viel joku kaunis päivä ojaan tai johonki pylvääseen pahki, ku talvirenkaatki on menny jo niin huonoiksi, ettei niistä oo mitää hyötyä enää.

Tää Aaltonen vaikuttaa tähän mennessä tosi kivalta paikalta. Maanantaina vihreät paholaiset antoivat periksi, kun pari tietokoneista tietävää kävi korjaamassa asian ja sain lopulta tulostettua sopimukset ja tehtävät. Koulun antamat tehtävät ei tunnu liian vaikeilta. Oonkin jo vähän kattellu, et mitä niistä tekisin.. Mie kirjotan niistä sit tuonne Tehtävät osioon, kunhan tässä ehdin.

Eilen oltiin aamusta tuolla Nuorkalla aamupalaverissa. Senpä jälkeen mie oikeastaan tutustuin nuihin tehtäviin ja aloittelinkin jo kahta. Tänä aamuna kävin sit ennen töihin tuloa oppimiskeskuksessa lainaamassa pari kirjaa yhteisöviestintään ja radioon liittyen.

Nyt alkaa tuntua, että tää tietokonepöytä on liian korkee mulle.. Tai sit tuoli on liian matala. Kädet ja selkä väsyy ja kipeytyy kun aikansa tässä istuu. Taidankin siis lopetella tälle päivälle. (No en oikeastaan, on aika hoitaa farmi ja kaupunki)